Revolutionaire Efficiëntie: Solid WMS’s Nieuwe Feature Verandert het Orderverwerkingsproces

Inleiding

In de wereld van magazijnbeheer en orderverwerking is efficiëntie de sleutel tot succes. Bij Solid WMS begrijpen we dat maar al te goed. Daarom zijn we trots om een baanbrekende nieuwe feature in ons systeem aan te kondigen. Deze innovatie is speciaal ontworpen om het werk van onze klanten, en op hun beurt dat van hun klanten, aanzienlijk te vereenvoudigen.

Het Probleem

Voorheen werden bestellingen vaak aangeleverd in de vorm van Excel-bestanden of CSV’s door de klanten van onze klanten. Dit vereiste een tijdrovend en foutgevoelig proces waarbij onze klanten deze data handmatig moesten overtypen om orders te creëren. Het was een proces dat schreeuwde om een efficiëntere oplossing.

De Oplossing

Solid WMS heeft geluisterd naar de behoeften van onze gebruikers en een krachtige nieuwe feature geïmplementeerd. Nu is het mogelijk om Excel- en CSV-bestanden direct te uploaden in het inkomende en uitgaande orderscherm van ons systeem. Deze ontwikkeling betekent een enorme tijdsbesparing en vermindert de kans op fouten aanzienlijk.

Hoe het Werkt

Wanneer er een mapping service is aangevraagd bij Solid WMS, wordt het geüploade bestand opgeslagen in blob-storage. Vervolgens plaatsen we een bericht op de servicebus. Een Function App pikt dit bericht op en zet de data om in inkomende of uitgaande orders. Dit proces is volledig geautomatiseerd en aangepast aan de specifieke behoeften van elke klant. Afhankelijk van de voorkeur van de klant kunnen orders worden geconsolideerd op basis van afleveradres of referentie etc. Dit maatwerk gebeurt binnen de Function App, wat een flexibele en klantgerichte oplossing biedt.

De Voordelen

  1. Tijdbesparing: Het handmatig overtypen van data behoort tot het verleden.
  2. Foutreductie: Automatisering verkleint de kans op invoerfouten.
  3. Flexibiliteit: Maatwerkopties voldoen aan de specifieke eisen van elke klant.
  4. Efficiëntie: Snellere orderverwerking betekent tevreden klanten en een soepelere workflow.

Conclusie

Met deze nieuwe feature zet Solid WMS een grote stap vooruit in de wereld van orderverwerking en magazijnbeheer. We zijn toegewijd aan het voortdurend verbeteren van onze diensten om onze klanten de beste ervaring te bieden. Door innovatie te omarmen, stellen we onze klanten in staat efficiënter en effectiever te werken, wat uiteindelijk leidt tot grotere klanttevredenheid en succes in hun bedrijf.

Gratis demo account?

Wilt u Solid WMS uitproberen naar aanleiding van dit artikel? 

Revolutionaire Efficiëntie: Solid WMS’s Nieuwe Feature Verandert het Orderverwerkingsproces

Vraag dan hier het gratis demo account aan.