Over ons

Een goed product vraagt om een sterk team. Doordat wij onze krachten hebben gebundeld, is Solid WMS een eigentijdse en betrouwbare applicatie die voorziet in de wensen van Public Warehouse eigenaren, webshop bezitters en iedereen die een voorraad en een magazijn beheert. 

Wie zijn wij

Wij zijn drie mannen met een gedeelde jongensdroom: ‘Later als ik groot ben wil ik een eigen bedrijf hebben.’ Inmiddels zijn we groot én trotse eigenaren van een bedrijf dus je zou kunnen denken dat ons doel behaald is. Niets is minder waar, we blijven dromen en groeien en dat doen we ieder op ons eigen manier.

Remco Somers

Remco is de bruggenbouwer van ons drieën. Omdat hij zowel de operationele kant van logistieke bedrijven kent als wel de software makende kant van deze branche beweegt hij zich soepel op beide gebieden. Daar waar IT en bedrijfsoptimalisatie elkaar raken voelt Remco zich als een vis in het water.

linkedin.com/in/remco-somers-2557967

Nico Maas

Nico is een IT,- en cloud-expert met een focus op het ontwikkelen van het Warehouse Management System, Solid WMS. Zijn expertise ligt in het optimaliseren van logistiek en supply chain beheer, met als doel het stroomlijnen van magazijnprocessen en het bereiken van operationele uitmuntendheid. Solid WMS is een weerspiegeling van zijn toewijding aan het creëren van betrouwbare en efficiënte systemen. Nico streeft ernaar magazijnen te transformeren in technologisch aangedreven efficiëntiehubs en is toegewijd aan continue innovatie en verbetering van Solid WMS om te voldoen aan de evoluerende zakelijke behoeften wereldwijd.

linkedin.com/in/denicom

Rogier van de Roer

Rogier is de techneut met gevoel voor gebruikerservaring. Het vertalen van wensen van de klant naar een functionaliteit in de applicatie is zijn ding. Het is vaak die vertaling die de meeste uitdaging vormt. Door in gesprek te blijven met de klant en vaak feedback te vragen zorg ik ervoor dat het eindresultaat exact aansluit bij de visie van de klant.

Met meer dan 10 jaar Azure ervaring kan ik voor elke klantwens een technische oplossing aanbieden.

linkedin.com/in/rogier-van-de-roer-4596712

Nico en Rogier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Benieuwd wat wij hebben gedaan terwijl we onderweg waren om onze jongensdroom te verwezenlijken? Kijk op onze LinkedIn pagina’s.