Partners & Integraties

Bij Solid WMS begrijpen we het belang van naadloze integraties binnen uw bedrijfsvoering. Ons systeem is ontworpen met integraties in gedachte en is volledig uitgerust met RestFull API’s, ServiceBus en is opgezet in Azure. Dit stelt ons in staat om flexibel en efficiënt samen te werken met een breed scala aan partners en diensten, zodat u het meeste uit uw warehouse management systeem kunt halen.

Financiële Integraties

Efficiënt financieel beheer is cruciaal voor elk bedrijf. Solid WMS biedt integraties met toonaangevende financiële systemen om ervoor te zorgen dat uw boekhouding en voorraadbeheer altijd synchroon lopen. Enkele van onze financiële integratiepartners zijn:

Exact online

Onze integratie met Exact Online zorgt voor een moeiteloze synchronisatie van uw financiële en voorraadgegevens, waardoor handmatige invoer tot een minimum wordt beperkt en de nauwkeurigheid wordt verhoogd.

Account view

Door onze koppeling met AccountView worden uw financiële gegevens en voorraadbeheer automatisch bijgewerkt, wat resulteert in minder handmatig werk en een hogere nauwkeurigheid

Excel

Met onze integratie met Excel kunt u eenvoudig financiële gegevens en voorraadbeheer synchroniseren, wat de handmatige invoer vermindert en de nauwkeurigheid verbetert.

Shipping Providers

Het beheren van verzendingen kan een complex proces zijn, maar met Solid WMS wordt het eenvoudig. We hebben integraties met verschillende vooraanstaande verzendproviders, zodat u gemakkelijk en efficiënt pakketten kunt verzenden. Onze partners in shipping omvatten onder andere:

Delivery match

Onze naadloze integratie met DeliveryMatch optimaliseert uw verzendproces door automatisch zendingen te plannen en te volgen, wat tijd en moeite bespaart.

Bumbal

Door onze koppeling met Bumbal kunnen verzend- en routeoptimalisaties direct vanuit Solid WMS worden beheerd, wat leidt tot efficiëntere leveringen en lagere kosten.

Sendcloud

Onze integratie met Sendcloud vereenvoudigt uw verzendprocessen door automatisch verzendetiketten aan te maken en trackinginformatie bij te werken.

E-commerce

In de dynamische wereld van e-commerce is snelheid en nauwkeurigheid essentieel. Solid WMS integreert moeiteloos met populaire e-commerce platforms, waardoor uw voorraadbeheer en orderverwerking altijd up-to-date zijn. Onze e-commerce integraties omvatten:

WooCommerce

Met onze WooCommerce integratie worden uw orders en voorraadniveaus real-time bijgewerkt, waardoor uw e-commerce activiteiten soepel en efficiënt verlopen.

Bol.com

Onze koppeling met Bol.com zorgt ervoor dat uw voorraad en orderinformatie automatisch wordt gesynchroniseerd, wat uw verkoopproces op dit platform optimaliseert.

Web API

Met de Solid WMS Order Web API kunnen uw orders naadloos worden geïntegreerd en beheerd, wat zorgt voor een gestroomlijnde en efficiënte orderverwerking.

Overige partners

Naast financiële, verzend- en e-commerce integraties werken we ook samen met een scala aan andere partners om uw bedrijfsvoering te optimaliseren.

Adabt

Onze integratie met Adabt stelt u in staat om naadloos uw digitale transformatie te versnellen, door bedrijfsprocessen te automatiseren en te optimaliseren. Dit zorgt voor verbeterde operationele efficiëntie en lagere operationele kosten.

Datalogic

Solid WMS is ISV partner van dit toonaangevende bedrijf dat geavanceerde oplossingen biedt voor automatische identificatie en data capture, zoals barcodescanners en mobiele computers.

DatAction

Onze samenwerking met Dataction biedt robuuste oplossingen voor de digitalisering en automatisering van kritieke logistieke processen. Dit resulteert in verbeterde nauwkeurigheid en efficiëntie in uw supply chain management.

De Kracht van API-First Architectuur

In het hart van Solid WMS ligt een visie die zich richt op innovatie en flexibiliteit. Vanaf de eerste dag hebben we ervoor gekozen om een API-first architectuur te omarmen, een keuze die ons in staat stelt om naadloos en snel te integreren met een breed scala aan derde partijen.

API-first betekent dat elke functionaliteit binnen Solid WMS vanaf het begin is ontworpen met API’s in gedachte. Dit houdt in dat elke component, elke dienst en elk proces binnen ons systeem via een goed gedocumenteerde en gestandaardiseerde API toegankelijk is.

Gratis demo account?

Solid WMS gratis uitproberen ? 

Vraag dan hier het gratis demo account aan!