Sendcloud & Solid WMS

Solid WMS is een betrouwbaar, overzichtelijk en flexibel warehouse management systeem. Het is geschikt voor zowel een startend kleinbedrijf als een grote onderneming met meerdere vestigingen.

De kracht van Solid WMS is dat het een zeer volledig pakket is. Het biedt alle functionaliteit voor traditionele logistieke bedrijven maar biedt genoeg ruimte om specifieke bedrijfsprocessen in te passen.

Doordat Solid WMS volledig in de Cloud draait is het snel in gebruik te nemen, schaalbaar en kunnen wij het tegen lage kosten aanbieden. 

Benieuwd geworden? 

Vereenvoudig uw verzendprocessen met de integratie tussen Solid WMS en Sendcloud

Dankzij de integratie tussen Solid WMS en Sendcloud worden uw verzendprocessen vereenvoudigd door automatisch verzendetiketten aan te maken en trackinginformatie bij te werken.

Met een koppeling met Sendcloud kun je met één muisklik een zending aanmaken volgens jouw gewenste methode. Je kunt je eigen contracten gebruiken of kiezen uit de opties die Sendcloud aanbiedt. Solid WMS ontvangt via de koppeling direct het verzendlabel en drukt dit automatisch af op jouw verzendlabelprinter. Inloggen bij Sendcloud is niet meer nodig!

Verzend je een bepaalde productgroep altijd met dezelfde methode, wil je bestellingen boven een bepaald bedrag altijd verzekerd versturen, of heb je andere specifieke wensen? Deze acties kun je eenvoudig automatiseren. Op basis van verschillende gegevens uit de bestelling kun je een actie instellen die automatisch wordt uitgevoerd zodra de bestelling in Solid WMS binnenkomt.Automatiseren met Solid WMS én Sendcloud

Met één druk op de knop maak je verzendlabels aan die automatisch bij Sendcloud worden voorgemeld en ontvangt direct de Track & Trace-informatie.

Eenvoudig te koppelen

Geen technische kennis nodig, zeer eenvoudig te koppelen

Toegang tot veel vervoerders en je favoriete verzend methodes

Gebruik regels om automatisch de juiste vervoerder, verzendprofielen en bezorgopties te kiezen op basis van de inhoud van de bestelling.