Solid WMS

Solid WMS is een uitgebreide en gebruiksvriendelijke cloudapplicatie. Dat wil zeggen dat de mogelijkheden eindeloos zijn en het gebruikersgemak groot is. Opslag, inslag, uitslag, scanning en je facturatie; alle processen binnen je bedrijf komen samen in één overzichtelijke applicatie. Omdat wij een korte implementatietijd hanteren, kun je al binnen enkele weken met Solid WMS aan de slag.

 

Doordat Solid WMS als dienst af te nemen is (Software As A Service), hoef jij je als bedrijf geen zorgen te maken over veiligheid, hardware en andere technische zaken. Jij richt je op je bedrijf, wij richten ons op de technologische ontwikkeling van Solid WMS waardoor je altijd met een up-to-date systeem werkt. Dit alles is mogelijk voor een lage, vaste prijs per maand.

 

Als extra service bieden wij de mogelijkheid om koppelingen te maken vanuit Solid WMS naar jouw systemen. Zo voldoet Solid WMS aan jouw integratie wensen en kun je de transportplanner of het facturatieprogramma waar je mee werkt gewoon blijven gebruiken.

 

De applicatie leent zich perfect voor Third Party Logistic, transport- en opslagbedrijven, kleine magazijnhouders en grote namen op het logistieke speelveld.

 

Solid WMS onderscheidt zich doordat het simpel in gebruik is, lage instapkosten heeft en een snelle te implementeren is.

Neem contact met ons op!

Neem contact op of maak een afspraak voor een demo