Solid WMS

Wij garanderen dat 90% van onze klanten binnen twee weken aan het werk zijn met Solid WMS

 

Solid WMS is een uitgebreide en gebruiksvriendelijke cloudapplicatie. Dat wil zeggen dat de mogelijkheden eindeloos zijn en het gebruikersgemak groot is. Opslag, inslag, uitslag, scanning en je facturatie; alle processen binnen je bedrijf komen samen in één overzichtelijke applicatie. 

Doordat Solid WMS als dienst af te nemen is (Software As A Service), hoef jij je als bedrijf geen zorgen te maken over veiligheid, hardware en andere technische zaken. Jij richt je op je bedrijf, wij richten ons op de technologische ontwikkeling van Solid WMS waardoor je altijd met een up-to-date systeem werkt. Dit alles is mogelijk voor een lage, vaste prijs per maand.

Als extra service bieden wij de mogelijkheid om koppelingen te maken vanuit Solid WMS naar jouw systemen. Zo voldoet Solid WMS aan jouw integratie wensen en kun je de transportplanner of het facturatieprogramma waar je mee werkt gewoon blijven gebruiken.

De applicatie leent zich perfect voor Third Party Logistic, transport- en opslagbedrijven, kleine magazijnhouders en grote namen op het logistieke speelveld.

Solid WMS onderscheidt zich doordat het simpel in gebruik is, lage instapkosten heeft en een snel te implementeren is.

 

Solid WMS eigenschappen

Inslag, opslag en uitslag

Van je inslag, opslag en uitslag tot de facturatie. Het hele proces overzichtelijk bij elkaar in één applicatie. Speciale integratiewensen? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Facturatie

Met geavanceerde statistieken genereert Solid WMS nauwkeurige facturen per klant. Dit proces kan desgewenst volledig geautomatiseerd worden.

Dashboard, rapportages en statistieken

Toegang tot diverse dashboards, rapportages en statistieken om de huidige status en historische data, zoals klantbezetting van een jaar geleden, in te zien.

Scanner app

Onze uitgebreide scanner app ondersteunt alle noodzakelijke handelingen via barcode scanning, waaronder inslaan, verplaatsen, uitslaan, locatiebeheer en voorraad inzicht.

Koppelingen

Solid WMS is speciaal ontworpen om het eenvoudig te maken om verbindingen te leggen met externe systemen. Onder andere WooCommerce, Bol.com, DESADV, Bumbal, DeliveryMatch, AccountView en Exact Online worden ondersteund.

Magazijn ontwerp

Pas het ontwerp van uw magazijn aan met de geïntegreerde magazijnbouwer in Solid WMS, inclusief label- en looprichtingbeheer.

Notificaties

Stel diverse notificaties in om op de hoogte te blijven van belangrijke gebeurtenissen, van ontvangen orders tot gegenereerde facturen.

Documenten

Genereer automatisch een scala aan documenten, zoals in- en uitslagdocumenten die aan orders worden gekoppeld. Pas zelf de opmaak aan en voeg indien gewenst bijlagen toe aan orders.

Exporteren van gegevens

Exporteer eenvoudig alle data naar Excel met één druk op de knop, voor het creëren van aangepaste overzichten en rapportages.

Maatwerk labels

Solid WMS biedt de mogelijkheid om eigen labels te ontwerpen (ZPL-formaat), voor algemene of klantspecifieke toepassingen.

Klantbeheer

Beheer moeiteloos uw klantenportfolio en de artikelen die zij opslaan in uw magazijn. Een handig dashboard biedt inzicht in de opbrengsten per klant, waardoor vergelijkingen snel en eenvoudig zijn.

Projecten

Voer en beheer projecten binnen Solid WMS, met de mogelijkheid om inslag-, opslag- en uitslagactiviteiten financieel te koppelen. Dit bevordert structuur per klant of order en maakt project-specifieke facturatie mogelijk.

Aanvultaken

Stel per artikel of locatie in wanneer voorraad moet worden aangevuld, met notificaties voor medewerkers om te garanderen dat picklocaties nooit leeg zijn.

En meer

Neem contact op voor meer informatie en een persoonlijke demonstratie van wat Solid WMS nog meer aan functionaliteit bevat.

Gratis demo account?

Solid WMS gratis uitproberen ? 

Vraag dan hier het gratis demo account aan!